måndag 24 januari 2011

Åkesson briljerar

Jimmy Åkesson briljerar idag i DN och visar att han inte tillhör gatans pöbel, som många av SD`s belackare menar. Han presenterar i sin debattartikel om att det bör, precis som det förekommer mätningar om hur ungdomar är ställda till rasism och demokrati också finnas forskning kring ungdomars inställning till Islamistiskt våld och terror. Han levererar en sällsynt och i Svensk press ovanligt väl formulerad skrift. Utan de normalt förekommande klyschor som fyller artiklar som handlar om allt som har med Islam att göra. Han lyfter fram fakta och funderingar i en väl avvägd mix, där man inte kan annat än hålla med om att Sverige som han säger är ruskigt illa förberedda för muslimsk terror. Och att som han säger Sverige ännu inte har en lag som förbjuder att man tränar terror hos främmande armé, är bedrövligt tycker jag precis som Åkesson gör. Att Sd och Åkesson för fram en fråga i ljuset som resterande partier har tigit ihjäl, kan nog anses behövligt för demokratin! Det finns ingen demokrati, ingen öppenhet, om vissa krafter tillåts verka i det fördolda. Och som Åkesson skriver, finns det knappast anledning till att ha förtroende för muslimska ledare som inte känner till att det finns muslimsk extremism. Och hur det feministiska Sverige ens kan tillåta rörelser som vill begränsa kvinnors sociala liv till hemmet, är en fråga som säkert många mer än jag vill ha svar på. Sharia (vägen till vattenkällan) är något som aldrig har varit och aldrig ska vara en del av en demokratisk lagstiftning där alla människor är att betrakta som lika och i ett Europa där kön inte är en laglig anledning att diskriminera kvinnor!
Läs också DN släpper in Åkesson
Läs också Jimmy Åkesson insläppt i DN 

2 kommentarer:

  1. Lol .. vi dras med våra egna quirks .. visste du t ex att om en kvinna hamnar i en så hopplös situation i sverige att den enda som finns kvar för henne att erbjuda är sex, så får hon endast sälja detta till kriminella personer. Hon släpps inte ens in i samhället för att sälja sex till icke kriminella. På så vis säkerställer man att kvinnor som är för svazga för att klara sig själva, påskyndas in i processen med att antingen dö sjuk eller dö i den osäkra och kriminella miljö man tvingat in henne i.

    Sverige föredöme för öst?
    I don't think so!

    SvaraRadera
  2. Att sälja sex är vad jag vet inte kriminellt, att köpa är det däremot! Men det är ju iofs ett "quirk", eftersom det inte finns någon logik i att få sälja det som är förbjudet att köpa. Men annars så anser jag inte att kvinnors rätt att sälja sex är det som främst hotas av Sharia!

    SvaraRadera