fredag 14 januari 2011

Och häxjakten går vidare

Snart har alla självdött och i varje fall är alla såpass ålderstigna att de strax måste rullas ut till den sista vilan.
Men tydligen ska man krama sista droppen ur den panikångest som startades av Hitlers vridna drömmar om en Tysk världsstat! Man delar ut guldstjärnor till dem som kan utreda flest av de vilsna själar som trodde på en missnöjespolitiker och gjorde vad de trodde var rätt! Man kan ju fråga sig om något liknande någonsin kommer att hända igen, jag hoppas inte det! Nej, jag menar inte det som populärt kallas "förintelsen" eller på Engelska "Holocaust", vilket för övrigt mer rätt kan översättas med "stor förstörelse".
Jag menar det sjukliga i att jaga spöken från svunnen tid! Spöken som i stort inte längre bör kommas ihåg för sina missgärningars skull. Låt dem försvinna in i historiens dammiga vrår och kom om något ihåg dem som de människor de var. Ungdomar som var vilseledda av en stark och karismatisk ledare, med obegränsad terror till sitt förfogande när det gällde att tvinga människor att göra vad de måste!

Det är dags för nutidens judar att vända sitt behov att hata mot andra mål som är mer akuta än gamla gubbar som snart somnar ifrån det elände som de har varit med att skapa. Var ligger nyttan i att likt en magister, dela ut guldstjärnor i nationers skrivböcker som tecken på att de har jagat gubbar i önskvärd omfattning, eller "kängor" till bland annat Sverige och Österrike för att vi anser att det finns långt viktigare saker att bry sig om än att jaga åldringar som aldrig kommer att återfalla i den dumhet som de lyckades medverka i under 30-40 talet!

2 kommentarer:

  1. Man skall se till att något liknande inte kommer att hända igen, men faktum är att det finns alldeles för många som förnekar förintelsen!

    Om vi låter dem försvinna in i historiens dammiga vrår så dagens ungdomar vilseleddes att tro att man kan mörda ostraffat.

    SvaraRadera
  2. Jerry: Det är inte fråga om att förneka. Ungdomar blir inte mer medvetna om hur fel det var för att man jagar människor som redan ligger på dödsbädden.

    Till sist blir vi tvungna att inse att det inte gick att komma ikapp alla som begick orätt under 2:a Världskriget. Gjort är gjort och de som orkar hetsa upp sig 70 år efteråt, mår säkert bättre av att räkna med att det finns en yttersta dag där alla får stå till svars. Det finns en punkt där man måste sluta hata, jag tycker att den är nu!

    SvaraRadera