onsdag 6 april 2011

Kristendom vs annat

Om vi leker med tanken... Ja kom igen lek med och smaka hur det skulle kännas! Att KD fick makten i Sverige och stiftade lagar som utgick från bibeln. Kvinnor fick inte ha korta kjolar, abort förbjöds, alla var tvungna att minst en gång om dagen gå i kyrkan och be till Gud. Ingen alkohol eftersom det är djävulens påfund. Män blev överlägsna kvinnan och förklarades som mer värda, eftersom det ju var Eva som förde Adam i fördärvet. Ska jag fortsätta?
Är det fortfarande lika intressant att stödja kamp för demokrati och föra fram religionen som makthavare i andra länder. Tänk om KD fick nätastöd eller militärt bistånd för att ta makten i Sverige. Bäva månde alla ni som inte vill gå i kyrkan, ta er en öl på söndagar, bestämma om ni vill göra abort eller inte. Och syssla med allt det andra som bibeln förbjuder!
Konstigt förresten att politiker inför en lag i sitt egna land som ska begränsa friheten att driva kampen via nätet från Sverige. Men däremot stödja kampen ifall den drivs via sociala media från andra ställen. Har man rökt extra mycket bananskal eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar