fredag 8 april 2011

Ytterligare ett experiment på fattiga och socialt utsatta!

"– Dålig tandhälsa är ett mycket stort problem i vissa socialt utsatta områden. Dålig kost och munhygien...", säger Margaret Grindefjord som leder ett projekt som syftar till att ge barn bättre tandhälsa. Hur ska man göra det, jo genom att fluorlacka tänder hos så små barn som ett-åringar! Man ska alltså köra i småbarn ett ämne FLUOR (inte flour = mjöl på engelska), som är så giftigt att det ligger mellan bly och arsenik. Det försvagar tandemaljen och angriper hjärnan och lagras i kroppen. Och detta vill man alltså tvångsförgifta de "socialt utsatta" med. Att man har bättre tandhälsa på t.ex. Lidingö, beror absolut inte på att de har mer pengar utan att de tar hand om sina tänder bättre. Föräldrar tar ett större ansvar för sina barn, begränsar godisätande och intag av diverse sockerlösningar i form av läsk och energidrycker som används av speciellt datorspelande barn. Men varnar tandläkare för att det bör göras något åt överkonsumtion av socker? nej, de går istället läkemedelsindustrin till mötes genom att fluorlacka tänder och godisindustrin genom att inte varna för att för mycket socker, dessutom kombinerat med dålig tandborstning/tandtrådning, ökar risken för karies.
National academy of sciences  krävde redan 2006 att USA skulle se över Fluor i dricksvatten eftersom det kan "leda till sämre tandhälsa med missfärgningar och försvagad emalj, liksom oroande rön om lägre IQ, frakturer och skelettcancer."


Lägre IQ, frakturer, sämre tandhälsa och skelettcancer är alltså vad man vill ge socialt utsatta möjlighet att få i högre grad än de som bor på t.ex. Lidingö! Ju tidigare man börjar desto större är chansen att förgifta barnen ordentligt tills de blir vuxna och i behov av avancerad läkarvår på grund av ett experiment. Det var medicinska experiment av detta slag som förekom i ett mörkt förflutet som de flesta vill glömma.
Den Svenske nobelpristagaren Arvid Carlsson har krävt att detta utreds även i Sverige eftersom det har visat sig att de höga halter som finns i Svenskt dricksvatten femfaldigar risken för skellettcancer hos unga pojkar.

Men Sverige blundar som vanligt och säger att det som händer utomlands, säkert aldrig händer här.
I Sverige inte enbart Svenska saker händer, men de händer bättre här än annorstädes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar