fredag 25 mars 2011

En till, redan!

Jag är en sådan som absolut klarar sig utan det som andra bara-måste-ha (must have) som  det heter over there. Jag är allergisk mot allt som har en sådan innehållsförteckning och går noga igenom vad som är nödvändigt att äga. Det går ju inte att vägra vilja, bara eftersom det är nytt. Men att inte ha är en exklusiv känsla faktiskt. Eftersom Jag har en iPhone 3 och den fungerar utmärkt och jag inte har några problem med att den går för långsamt. Snabbare är alltså inte ett hållbart argument för att få mig att rusa ut och köpa nya iPhone 4. 4g nätet är dessutom inte utbyggt ännu så nyttan av att den kan arbeta i det nätet är diskutabel. Dessutom tycker jag om runda former och 3:an är rund och skön att hålla i handen. Och sedan då! Jo tillgängligheten. Om jag funderar på att skaffa mig en ny lur, då behöver jag antagligen en och tänker inte ställa mig i kö för att köpa en. Det finns tillräckligt många tillverkare som är villiga att sälja en när jag vill köpa och inte när den finns. Jag har testat en iPad och tycker den är trevlig, som en stor Iphone ungefär. Men som sagt ser jag inga nackdelar med den och om det blir en iPad då blir det en etta jag skaffar. varför betala mer än vad som är nödvändigt så resonerar jag.
Allt medan jag står bland hypade och smått kissnödiga iFreakar och fingrar på min retro iPhone 3. Som fungerar i ett nät som är väl utbyggt!
Köa? Nää inte jag, idag är det fredag och jag har bättre för mig, ring mig när du, eller rättare sagt OM du har lyckats få en ny 2:a eller 4:a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar