tisdag 17 maj 2011

I valet och kvalet om att vägra välja rätt

Det är fullständigt hårresande inkompetent av politiker att skylla på att man inte har "lyckats mobilisera" väljare. Ska det vara så svårt att inse att om man hela tiden ger folk det de inte vill ha, då tröttnar människor på att välja tills det kommer ett alternativ som har ett annorlunda budskap. Folk tycker inte om massinvandringen. Dom tycker inte om att höra att det finns kris på arbetsmarknad, inom sjukvården, inom sjukförsäkringssystemet, när det gäller sociala skyddsnät och allt annat.  "Anhöriginvandring" hur kommer det sig att människor från sydpolen hittar till Sverige? Vi ska ha en strikt flyktingpolitik som inte släpper in annat än dem som har klara papper på vilka de är, och absolut inte är straffade för något som är förbjudet i Sverige. Det finns ingen anledning att importera analfabeter och brottslingar som belastar vår ekonomi och vårt rättsväsen. De politiker som anser  annorlunda, får skylla sig själva om de tappar röster eller om människor inte går till valurnan. Så fort människor i Sverige börjar våga att rösta som de tycker, kommer vi att se en förändring i valdeltagandet. En stark nation, håller ihop. Ett vilset land, med människor som inte får vara stolta över sina rötter, inte bejaka sin kultur och inte är tillåten att känna sig som herrar i sitt eget land är det inte!

"SD framgång grumlar glädjen" för de "demokratiska partierna, som vill ha fler som går till valurnorna. Är det demokrati att bli förbannad över att människor inte väljer som de ska! Är det vad människor ska gå och rösta på? Partier som gör allt för att undertrycka sanningen. Partier som vägrar samarbeta med ett parti och genom det vänder ryggen åt alla Svenskar som har röstat som de tycker är rätt. Det är inte demokrati, det är en stat som dikterar inte genom en diktator utan genom sju småpåvar!
Socialdemokraterna bjuder in de borgerliga, man har tappat sin själ och inriktning. Man går över blockgränsen, men erbjuder inte att gå med i alliansen. Ska det vara ett alternativ att rösta på?
En god vän till mig sa innan förra valet att han "struntade i vem som vann, så länge det inte var socialmoderaterna." Där har vi det politiska landet i ett nötskal. Moderatsocialister, socialmoderater och en svans av oanad röra. Kristdemokraterna kan gå upp i ett annat parti nu, de har också sålt sin själ. Det som bygger på kristna värderingar har de för länge sedan släppt genom att bland annat börja uttala sig positivt i sådant som de egentligen är/har varit emot homosexuellas rätt att adoptera, och alltså kan de ta bort K (rist) och kalla sig K-Demokraterna. Lika intetsägande som det sjunkande skeppet "V."
De som inte står för något utan byter fot när det passar dem, är inget realistiskt alternativ för min del.
Det finns med andra ord bara ett alternativ i nästa val.

Den som fortfarande anser att det är konstigt att folk inte röstar, räck upp en hand!

Läs även följande blogg/ar: Karpstryparen   Radikalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar