onsdag 25 maj 2011

Sverige är sjukt.

Ja frågan är om inte det inträffade en härsmälta i all hemlighet.
Nu åtalas en 32-årig man för att ha hyrt ut sin lägenhet åt kvinnor som villle tjäna sitt uppehälle genom att sälja sex. Och eftersom mannen hade filmat lägenheten medan den hyrdes ut, fanns även kvinnornas kunder på bild.
Mumma för åklagaren, som dock tyvärr måste konstatera att han inte kunde sätta dit alla eftersom preskriptionstiden hade gjort sitt.

Det man frågar sig först är vad som hade hänt om mannen hade låtit kvinnorna sälja sex utan att betala hyra.
I sammanhanget är det ganska ointressant hur hyran betalades (i natura eller kontant), det finns inga gratiskontor att låna inte ens om man är kvinna och säljer sexuella tjänster.

Fråga nummer två blir självklart varför det i Sverige anses tillåtet för kvinnor att använda sig av brottsprovokation. Dom vet ju om att män inte får köpa sex och då ska dom som ansvarskännande medborgare se till att inte inleda män i frestelse, eller hur?
Det kan rimligtvis inte vara tillåtet att sälja något som är förbjudet att köpa, det gäller till exempel narkotika, skjutvapen till den som inte har vapenlicens, alkohol till den som är minderårig. Men då det gäller kvinnors möjlighet att försörja sig är rätten total. Man får göra vad som helst, och om kvinnor gör bort sig som åter igen hände i en pedofilhärva. då letar man snabbt upp en man som har skuld i att kvinnor mot sin vilja får pedofila anlag.

Sverige är så sjukt så jag tror inte det finns hopp om räddning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar