torsdag 19 maj 2011

Svenskar bråkar utomlands

Då var det åter dags.

En "svensk politisk aktivist med dubbelt medborgarskap" har åtalats för samhällsomstörtande verksamhet i Bahrain !
Jag undrar jag vad det är som har gjort Svenska medborgare så sugna på att ställa till oreda ute i världen.
Och varför dubbelt medborgarskap?

Svenska politiker gör inte tillräckligt Men vad är det vi ska göra! Ska vi hävda att Sverige är bas för internationell terrorverksamhet och att resten av världen därför ska respektera alla "Svenskar" som uppenbarligen inte kan nöja sig med solsemester som alla andra utan måste försöka störta semesterlandets regeringar!

3 kommentarer:

 1. Sverige är en banan republik där allehanda mördare och terrorister kan söka fristad med permanent uppehållstillstånd.
  Kan ge ett exempel!

  Den Irakisk generalen Mohamed kemal abed som irakiska myndigheterna vill ställa in för rätta för krigsbrott har svenska migrationsdomstolen get permanent uppehållstillstånd till.

  Nu måste svenska regeringen börja tänka på svenskt anseende i värden.

  SvaraRadera
 2. Ja men det är ju som vanligt, att alla som jagas av polisen i sitt hemland får asyl i Sverige eftersom de löper risk att hamna i fängelse om de skickas tillbaka. Sverige behöver inte oroa sig, det har inte något anseende kvar!

  SvaraRadera
 3. Ja du Harry det är bara inse att vårat fina land är utan all räddning om vi inte sätter ner foten nu och säger till våra så kallade"folkvalda" att nu får det var nog.
  För det är väljarna som ska ha sista ordet och inte politikerna och deras ansvarslöshet mot sverige och svenskarna.

  SvaraRadera