tisdag 31 maj 2011

Var finns logiken och var finns rättssäkerheten för det manliga könet

Jag ifrågasätter starkt samhällsnyttan av att åtala en ung människa eftersom han/hon har haft sexuellt umgänge med en som är under 15 år! Det förekommer dagligen och är inget som går att stoppa. Dessutom har vi i Sverige nog för länge sedan hävdat att sexualdrifter inte bör förnekas. I vart fall så länge det inte gäller barn och heterosexuella män som vill ha sex med kvinnor. Kvinnor? Ja i Sverige är sexlagstiftningen sådan idag att det i stort sett är omöjligt för en man att ha sex med en kvinna utan att riskera att kvinnan inte villle efteråt. Och då är det våldtäkt. Vål och sex har ungefär lika mycket med varandra att göra som "utanförskap" och "islam", men trots det så är det t.ex. straffbart att för en man att bli uppraggad av en smått berusad dam och gå med på att ha sex. Om damen ifråga ångrar sig efteråt, kan nämligen mannen fällas eftersom han har tagit fördel av kvinnan medans hon var berusad. För att undanröja detta, kan man helt enkelt i försvar för kvinnorna, helt enkelt förbjuda kvinnor att gå ut ensamma eller dra på dem lager med filtar och kläder och vira in huvudet i tyg så att de ser ut som vandrande loppmarknader. Det gör redan muslimerna med stor framgång. Jag antar att det inte är många muslimska kvinnor som blir våldtagna i Sverige idag.

Men nu åter till fallet som återges i DN, där en kvinna i tonåren frias från att ha begått våldtäkt mot barn. Pojken i fråga var 14 år vid tillfället och flickan lite äldre. Men hon frias alltså med hänvisning till att inget våld har använts. Nu är det så att om det hade varit den omvända situationen, skulle man ha straffat pojken eftersom det alltid är våldtäkt att ha sex med underårig.

Men nu gör sig den osäkra rättsosäkerheten gällande när man blandar upp den med feministiskt tänkande!
Snart kommer man i Sverige kunna komma undan med vad som helst på grund av att man har en viss religion eller tillhör kvinnligt kön.

1 kommentar:

  1. Är ålderskillnaden inte så stor kan man dömas till sexuellt utnyttjande av minderårig. I övrgt kan jag bara hålla med

    SvaraRadera