fredag 20 maj 2011

Tur att det finns syndabockar att sadla

Så har man då lyckats förklara hur 23 kvinnor kunde ha pedofila anlag. Som vanligt har kvinnorna egentligen ingen skuld i det hela. De var ju den 43 årige mannen som hade lockat in dem och enlig DN "mådde kvinnorna dåligt, under tiden de hade kontakt med mannen!"
Mannen döms enligt samma sjuka synsätt även till det strängaste straffet, medan kvinnorna klarar sig undan med "normalpedofili". Hade det varit 23 män som hade haft kontakt med en 43 årig kvinna, hade ingen försökt förklara bort deras läggning med att de mådde dåligt. Då hade de självklart varit dom som hade förlett kvinnan till att vara intresserad av barnporr! Det hade plötsligt inte bara funnit s en huvudman utan alla män hade utsetts till huvudmän. I Sverige går det ju bara inte att säga att kvinnor har samma sexualdrifter som män har. Män är ju svin och även om de gör samma sak som kvinnor så är män ändå svinigare än vad kvinnor är. Det är ju nämligen männens fel att kvinnor gör bort sig då och då. Men det är aldrig kvinnors fel att män råkar illa ut.
Jag skulle vilja föreslå en juridisk granskning av hur män behandlas av rättsvårdande myndigheter. Det kan eventuellt finnas åtskilliga fall av övergrepp där!
Men på detta sätt förklarar man alltså bort att kvinnor är pedofiler. (dom är det egentligen inte, det är män som lurar dem.) Jag blir beklämd för mindre, av detta blir jag riktigt bedrövad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar