onsdag 4 maj 2011

Samma rätt som Bin Laden

Hade USA rätt att döda Bin Laden! Frågan är totalt fel ställd eftersom Bin Laden och hans Al Caida förde krig mot den värld som Bin Laden och hans anhängare inte tycker om. Och i krig är det tillåtet att försvara sig. Det är nog ingen som opponerar sig emot det. Om man förklarar krig mot flera länder, är man defacto (i ordets bokstavliga betydelse) i krig och får ta konsekvenserna av ett aggressivt handlande. Det ska inte gå att gömma sig i ett annat land eller i en bergsskreva och därmed undkomma bestraffning för krigsförbrytelser. Bin Laden och Al Caida har inklusive Twin towers i USA 2001, mördat mängder av människor utan att de hade gjort något illa. Och detta är terrorismens fula ansikte, att det slår urskiljningslöst! Det är ingen av offren som har bett om att få "sympatidö" för att Bin Laden´s Islam ska få breda ut sig. Ska man få ordning på terrorism, går det inte att göra som man gör i Sverige att låtsas som att den inte finns och kalla det rasism ifall någon börjar diskutera muslimsk terror!
USA var i högsta grad angripet av Bin laden och har därmed rätt att försvara sig med alla medel som behövs, även om det kräver att man jagar terrorister i andra länder. Kriget mot terror kan inte ta hänsyn till nationsgränser, eftersom terrorn fegt drar sig undan in i mörkret efter att människor har slitits sönder av deras bomber och ränksmideri.

2 kommentarer:

  1. Fint bloggnamn! Tror du verkligen att bin Laden och hans gäng mäktade med att köra in i tornen. Tror det var drönare - alltså förarlösa plan.

    SvaraRadera
  2. Tack, det är viktigt att visa stolthet över sitt lands flagga! Det gör konstigt nog alla nationer utom Sverige.
    Ja det är klart möjligt och de piloter som ska ha suttit i planen, sitter kanske på en avlägsen söderhavsö och dricker frozen Margarithas idag.

    SvaraRadera